REEBOK OBSTACLE TERRAIN SERIES SUPER

Moj drugi zvanični ambasadorski review :) Koliko ovo zvanično zvuči, nekako mu ta reč AMBASADORSKI da neki šmek… Rešila sam da objavim review za ALL TERRAIN patike koje sam dobila bukvalno 30min pre REEBOK Spartanske trke. Patike su brutalne!!!  Ovo je prava spartanska patika, i evo par zvaničnih podataka.

 

terrain_2

Središnji deo đona

 • pruža odgovarajuću udobnost bez ugrožavanja stabilnosti.  Lagan i niskoprofilisan središnji deo đona napravljen za postizanje brzine prilikom trčanja

Beskprekorno bešavno ojačanje (FITFRAME)

 • drži stopalo preko središta platforme

H2OUT tehnologija gornjišta

 • sa strateško postavljenim mrežnim otvorima koji omogućavaju brzo isušivanje vode

DuraGrip gornjište

 • pruža izdržljivost  u ključnim zonama trenja u predelu prstiju

Četvrtasti gumeni krapmoni

 • pružaju lakše kretanje u svim smerovima

Vrh patike

 • pomaže pri kretanju po klizavim površinama

Underfoot Rock Guard

 • Štiti stopalo od oštrih/tvrdih predmeta

Terrain Series Super

Terrain Series Super je patika za trčanje koja je specifična za trke sa preprekama. Namenjena da zadovolji potrebe spartanskih takmičara, ova patika će osigurati suvoću i udobnost vašim stopalima tokom svih spartanskih trka.

 

Da li je realno da su ovoliko dobre? Ne znam za vas, ali meni su mnogo mnogo gotivne…bukvalno su napravljene baš za moj ‘sport’. Trčanje kroz surove terene sa preprekama.

 Izgled i osećaj na nozi

 • Kako sam otvorila kutiju i ugledala ALL TERRAIN obradovala sam se kao malo dete. Mnogo su kul! Gumirane, fluo patike, sa kramponima…skroz drugačiji izgled od standardnih patika koje obično dobijam (kupujem). Ok, nisu da se nose u nekoj casual varijanti ALI za terensko trčanje sa preprekama neprikosnovene
 • Kao što sam već naglasila, imam usku nogu ali i ove patike imaju usku osnovu koja savršeno upakuje moje stopalo i dobijem dodatnu stabilnost pri trčanju, baš kao i #ZQUICK model
 • Iako  prvo volim da testiram patike po stanu, tj da ih analiziram u kućnim uslovima, ovaj put sam rešila da napravim izuzetak, izvadila sam ih iz kutije obula i stala na start Spartanske trke – dobra odluka!

 

Reebok_SpartanRace_Milano_Jasmina A 3 3 (1)

Performanse

 • Ova patika je namenjena isključivo za ‘surove’ terene. Kako sam krenula trku po neravnoj blatnjavoj stazi nisam imala problema sa šlajfovanjem kao predhodnih puta. Patika odlično fiksira stopalo, ima dva reda rupa i upertlavaju se poput profi sprinterica i kopački.
 • Sam đon ALL TERRAIN su gumeni kockasti kramponi koji pružaju dodatnu stabilnost pri trčanju jer bukvalno ‘zariju’ stazu i pomažu pri razvijanju brzine.
 • Kramponi su takođe imali presudni značaj u preskakanju zidova i pretrčavanju balvana, penjanju uz kanap i u vuči džaka. Ovakav đon onemaogućava proklizavanje od blata i vode, jer se ove čestice ne skupljaju na patici. Nisam imala nikakvih problema dok sam prolazila kroz prepreke. Patike i đon su mi dali dodatnu pomoć pri prolasku ‘zamki’ i osetila sam veću agilnost.
 • Gornji deo patike je napravljen od gumene mreže koja ne zadržava vodu. SJAJNA stvar! Kako sam uskočila u mulj i izašla iz vode jednostavno sam otresla noge i blato je otpalo, a voda jednostavno prošla kroz patiku i nastavila sam normalno da trčim.  Ovo je jako veliki bonus, nisam imala dodatni teret na stopalima i nisam proklizavala na sledećoj prepreci, uštedela sam par minuta vremena
 • Da ne bude da su perfektne – jedina mana ovih patika je što se na ravnoj normalnoj stazi (betonskoj) klizaju, ali to je normalno zbog krampona

Zaključak

 • ALL TERRAIN ROOOOOOCKS!!!! Iako su patike isključivo namenjene za ekstremnije varijante trčanja i treninga ocenila bi ih sa 10! Kul izgledaju – skroz superheroj varijanta, udobne i fiksiraju stopalo, bezbedne i stabilne za nepredvidiv teren, i podnose sve nepogode (poput blata, mulja, vode, šuta, kamenja, itd). Za sve vas koji volite da se takmičite sami sa sobom i da prevazilaze svoje granice ovo je prava patika koja će vam pomoći.