Photo_Aleksandar _Dmitrovic (9)

Pre otprilike  godinu dana sam došla na ideju da počnem da pišem fitness blog. Nije odmah imao ni ime ni neki pravi smer ali ideja i koncept koji sam zamislila mi se činio baš dobar, iako to nije bila potvrda da će biti i ovoliko uspešan.  WHOOP WHOOP!

Htela sam da napravim nešto drugačije, da se malo distanciram od fenserskih teretana i da zarazim ljude da krenu da vežbaju sa mnom. Ne UFFovci nije ova pametnica izmislila ništa novo, šta više, ništa nisam izmislila ali sam na neki svoj način htela da ispričam priču o nekoj tamo Jasmini koja tumara po Beogradu, i koju ljudi non-stop sreću na mestima gde joj možda i nije mesto…poželela sam da ispričam svoju priču i da tu neku energiju prebacim i na vas koji sada ovo čitate. Ko bi rekao da neka tamo istetovirana krakata ljankase poput mene  jede zdravo, leže da spava pre 10 i ima svoj ceger za pijacu…realno, ajde nisam definitivno jedina, ima nas ovakih, ali ko je normalan da se time diči i piše…tanaaaaaananaaa – ja 😉 . Nekad me stvarno i mrzi da pišem jer sam hiperaktivna i retko kada sedim dokona za kompom ali ugrabim uvek vremena bar da nažvrljam nešto…Da se vratim na rekapitulaciju (jbt kako odlutam tako)…

 

DSC_3195

Kako sam polako ispipavala teren shvatila sam da imam nešto baš veliko da ponudim. Stručnjaci su to nazvali LIFESTYLE.  Naravno, naletela sam i na pojednice koji nisu mogli da sagledaju veću sliku od svoje zarade i nekih velikih faca malog morala koji su me sa pola snage pokrali ali šta je tu je, nažalost u Srbiji ideja i koncept ne mogu da se zaštite…imala sam dve opcije, prva da odustanem i da po nekom svom običaju ispičkaram sve i da tu prestane UFF ili da spustim loptu, izbrojim do 1000000000001 i da nastavim dalje.  Uz podršku porodice i prijatelja čije je iskreno mišljenje meni vrlo bitno Urban Fitness je zaživeo. Okružila sam se dobrim ljudima (VI ZNATE KO STE) i nastavili smo da guramo ovaj atipičan projekat, i da se igramo po mojim pravilima.

 

Obišla sam par  kompanija koje su bile interesantne kao UFF partneri, ponudila im učešće u projektu, onako iskreno. Vodilo me je samo jedan ideal – da napravimo dobru stvar!!! Htela sam da UFF dobije ono što zaslužuje, podršku, ne ja kao Jasmina, nego UFF, svi mi. Da vam ne objašnjavam te blede poglede direktora i menadžera koji su očekivali da ću da ih oderem za neke pare ili da im tražim avione i kamione…ja to zaista nisam htela, želela sam samo podršku ideje i to je to, koliko god to nerealno zvučalo za Srbiju. Dugogodišnja karijera mi je omogućila dosta nekih veza ali bre ja nisam htela vezu, nisam htela da se pozivam na tamo neku ’fotelju’, zahtevala sam da oni sami prepoznaju UFF kao projekat. Možda su me odbili jer nisam po ps-u. Kapiram i ja njih, nisam laka na oko…zamislite pojavi se tamo neka od 2m, tetovirana, obučena kao ‘cirkus’ u sve tigrastim iscepanim ‘elankama, CV pored basketa uključuje i Playboy, bez ikakve profesionalno-kancelarijske etike sa nekom pričom  o zdravom životu, WTF. Ali eto mogu ja to i sama, znam ja to  vrlo dobro, probala sam…napravili smo UFF approved tim koji je nepuna šaka ljudi, ali onih pravih hard core UFFovaca!

 

Kako je UFF krenuo da bude sve popularniji javilo se tu dosta onih koji su se kitili uspehom UFF ekipe, cccc, ako sada ovo čitate , sram vas bilo…mada ti likovi ne čitaju UFF i ne trude se da ga skapiraju, oni vide samo deo…neka im…meni to dođe simpatično, gotovo kao laskanje jer znam da niko ne može da radi bolje od mene ono što sam ja zamislila, ne moj UFF, ovo je moja priča…vi samo maznete jednu sekvencu i ne znate šta bi radili posle, a ja, tj mi već imamo mnogo veće planove.

Iako to nije izgledalo toliko grandiozno dok se sve dešavalo, bilo je tu dooooosta propusta, milion puta smo radili pod parolom SNAĐI SE, ljuta improvizacija…ali odjek koji smo napravili u 2014 godini ovako kada sada uzmem da rezimiram je stvarno ZJEEEEEEEEEEE!

Od nekih individualnih sitnih sportskih pobeda na trkama, #Foxit30 ilustrovanih treninga, UFF Exit Festival kampa, #ReebokUF javnih besplatnih treninga , online #UFFit21 programa treninga i ishrane…a ovo je samo par stvari  koje sam  imala u planu, imam ih jos mnoooogo. E to je ono sto je KUL!!! Taman sam se zagrejala i opustila i tek su me sada svi ’skapirali’ … u 2015 krećemo ozbiljne ali OZBILJNE stvari da realizujemo zajedno!!!

Kliknite na zelene linkove ispod da se malo podsetimo kako je to sve izgledalo

Trke sa preprekama , Reebok Spartan Race i Košutnjak Challenge

Reebok brend Ambasador

#Foxit30 ilustrovani treninzi

Exit Festival i Exit 4 Life fondacija

#ReebokUF javni treninizi

#UFFit21 program treninga

UFF nema granice

UFFovci da li me pratite i u 2015 ?! 

10617649_10152433445993752_282160930_n